Eksperter

arbejder sammen med dygtige eksperter

For at kunne tilbyde den bedste kvalitet i kompetenceudviklingen trækker jeg på eksperter indenfor rekruttering, forretningsudvikling, erhvervspsykologi og kommunikation.
Læs om dem her:

Human developers

Jeg står i spidsen for udvikling af og vedligeholdelse af Pro Person – nu Human Developers Testsystem, som udgør et erhvervspsykologisk værktøj. Gennem årene er jeg blevet uddannet og certificeret i adskillige testværktøjer Min erfaring omfatter testning og vurdering af både eksterne og interne profiler/jobkandidater.

Trampe kommunikation

Løser opgaver inden for skriftlig og mundtlig formidling samt undervisningsteknik.

Enhver, der bruger sin kostbare tid på at deltage i præsentationer og undervisning, bør gå beriget derfra med oplevelsen af at have brugt sin tid fornuftigt. Klar formidling og aktiverende undervisning. Det er vores vision – og vi har mange års erfaring og praktiske redskaber, som vi brænder for at dele med vores kunder.

fIRST MIND

FirstMind har som mål at styrke kundernes omdømme, gennemslagskraft og indflydelse. Vi tilbyder strategisk rådgivning inden for ledelse, organisation, kommunikation, medier, public relations, issue / konfliktmanagement og public affairs – alt sammen med et dybtgående kendskab til virksomhedsledelse indefra og den omgivende verden

Mie Liv Consult

Stifter af Mie Liv Consult.
Konsulentteam/interim indenfor rekruttering, CEO, SoMe, projekt- og økonomiledelse. Jeg er oprindelig uddannet revisor hos PwC/CBS og har derefter arbejdet med ledelse i over 20 år. 
Jeg er certificeret coach og indenfor TT38 talenttest.