Strategi

kOMPETENCER

EFFEKTIV STRATEGISK RÅDGIVNING

Det kan være en udfordring, når man sidder fordybet i virksomhedens hverdag at træde et skridt tilbage og skabe overblik over, hvad der skal gøres for nå målene om vækst. En skarp strategi er uundværlig, hvis virksomheden vil udnytte sit fulde potentiale. Måske går tallene den forkerte vej? Eller også har virksomheden oplevet en så eksplosiv vækst, at det er svært at følge med og orientere sig?

Funding2Learn har erfaringen og passionen for at hjælpe virksomheder med at trække de store linjer. Måske har du bare brug for konsulentrådgivning eller en sparringspartner, som kan tage et blik på den nuværende strategi og give værktøjer og ideer til, hvordan den optimeres? Eller starter du helt forfra? I så fald kan jeg være med hele vejen. En god strategi handler om, hvor virksomheden gerne vil hen og hvordan.

Står din virksomhed med ønsket om en stærkere strategi?

Kan du genkende disse udfordringer?

Iværksætteren

Behov for hjælp og rådgivning til nyopstartede? Brug for at skabe en strategi, der arbejder hen imod hurtig vækst og stabiliserer virksomhedens økonomi?

Virksomhed i forandring

Gazellevirksomheden/generationsskifte? Virksomheder i forandring har behov for at tage fat i den gamle strategi og tilpasse den.

Virksomheden vil vækste

Ønsker du at sætte mere gang i væksten og lave en mere ambitiøs strategi med udvikling i centrum? Har du brug for en strategi, der prioriterer innovation?

Vende en negativ tendens

Taber du medarbejdere? Når du ikke dine mål? Mister du kunder? Så er det en god ide at tage et godt kig på strategi for at rette op.