INNOVATIONSPROJEKTER

kOMPETENCER

FÅ DINE IDEER FØRT UD I LIVET

Sidder du med en knaldgod idé, der bare ligger i skuffen og venter på at blive skubbet i gang?

Fornyelse er uundværlig i den fremsynede virksomhed, der ønsker at stå stærkt overfor konkurrenterne. Nye ideer kan betyde en enorm forskel for væksten. Selvom du måske godt ved, at innovation er vigtigt, er det ikke altid til at overskue, hvordan man kommer ud over rampen og sætter et nyt projekt i søen, så man er sikker på, at det nu også sejler.

FUNDING2LEARN er din sparringspartner og innovationskonsulent, der står klar til at hjælpe med udarbejdelse af fondsansøgninger. Uanset hvor du er i processen, kan FUNDING2LEARN bidrage. Er projektet endnu bare en ide, der mangler retning og rammer? Eller har projektet ramt kriser og problemer, der gør det svært at komme videre? Det kan være gavnligt at få en konsulent udefra til at se på projektet med nye øjne.

Funding2learn er ekspert på ledelse, udvikling og kompetencer & kan:

Sætte innovationsprojektet i relation til virksomhedens overordnede strategi

Funding af projekter

Stå for projektledelsen af et innovationsprojekt

Tilbyde sparring og rådgivning i forbindelse med innovationsprojekter

Starte projektet op, planlægge og koordinere

Finansieret udvikling

FUNDING2LEARN sørger for, at innovationsprojekter baner vejen for mere vækst i virksomheden. Når jeg assisterer en virksomhed, deler jeg også min viden, således at medarbejderne bliver bedre klædt på til i fremtiden at kunne håndtere innovative tiltag. Ved innovationsprojekter kan det være værdifuldt at se på virksomhedens overordnede strategi, især hvis ideen giver muligheder for nye markeder og produkter. FUNDING2LEARN tilbyder også konsulentbistand ved virksomhedsstrategier og organisationsudvikling. Har virksomheden generelt udfordringer med projektstyring så se her >

Vil du gerne udvikle dine medarbejderes kompetencer, så de svarer til virksomhedens innovative tiltag og nye retning? FUNDING2LEARN hjælper virksomheder med at navigere i junglen af støtteordninger til kompetenceudvikling. Få finansieret et konsulentforløb, hvor jeg afdækker medarbejdernes kompetencer og finder ud af, hvad de bør udvikle for at nå virksomhedens mål.

Overblik & Handingsplan

FUNDING2LEARN sikrer dig overblik og konkret handlingsplan for at optimere og stille skarpt på, hvor du og dine medarbejdere kan sætte ind.

Mål om vækst?

Hvad enten du ønsker at vækste eller du er en gazellevirksomhed, der har brug for redskaber til at håndtere den hurtige vækst, kan du med fordel kontakte FUNDING2LEARN

FUNDING2LEARN KUNDER