PROJEKTSTYRING

kOMPETENCER

Optimér projektstyring i virksomheden og skab bedre RESULTATER

Vil du gerne øge succesraten for virksomhedens projekter og kvaliteten af det endelige produkt?

FUNDING2LEARN hjælper virksomheder med at udvikle de rette kompetencer og give jer konkrete værktøjer, som forbedrer processer i forbindelse med virksomhedens projekter. Træningen foregår hos virksomheden, og er skræddersyet til jeres unikke problemstillinger og type af organisation.

Træningen består af personlig sparring kombineret med workshops og seminarer. God og effektiv projektstyring kræver, at man har mange forskellige kompetencer.

Med et projektstyringsforløb hos FUNDING2LEARN vil I mærke forbedringer relateret til:

Effektivitet

Produktivitet

Kvalitet

KLÆDT PÅ TIL SUCCES

Som en ledelses, udviklings- og kompetencekonsulent stiller jeg både skarpt på jeres behov ud fra virksomhedens overordnede målsætninger og helt ned på niveau med den individuelle leder og medarbejder. Vi kigger konkret på elementer som projektmodel og dokumentation. Eksempelvis vil ensartet dokumentation sikre, at alle ansatte er helt klar på deres roller, opgaver og deadlines, hvilket mindsker risikoen for misforståelser og forsinkelser på projektet. Dette vil også sikre kvaliteten af det, den enkelte medarbejder leverer. I bliver klædt på, så I har de bedste forudsætninger for succes. FUNDING2LEARN har arbejdet med både små og mellemstore virksomheder, som fortæller, at de kan mærke positive forandringer allerede under forløbet.

Der er mange forskellige grunde til, at organisationer vælger at optimere deres projektstyring. Større succes i afsluttede projekter kan mærkes på bundlinjen. Virksomheder kontakter FUNDING2LEARN, fordi de har oplevet store forandringer. Deres arbejdsprocesser har ikke fulgt med, eller de oplever for mange fejl og tidsspild i deres projektstyring. Der kan være tale om en stor satsning i et projekt, og man vil gerne sikre, at virksomheden ender med et godt resultat. Uanset årsagen kan FUNDING2LEARN hjælpe med at implementere en effektiv projektmodel og give ledere og ansatte et kompetenceløft, der kan mærkes.

kombiner projektstyring med andre forløb:

Leder/Teamudvikling

Vi tager fat på at arbejde på at gøre en gruppe til et team. Hvordan arbejder I sammen ud fra jeres individuelle styrker og svagheder og sparrer med hinanden.

Executive Coaching

Vi arbejder med ledelsen. Hvordan kan man i sin ledelse bruge resultaterne af kompetenceafdækningen strategisk for at nå mål og konkurrencedygtighed? Hvordan sørger man for, at arbejdsgangene fungerer optimalt?

Strategi

Udarbejdelse af udviklingsstrategi eller tilpasse virksomhedens mål. Det er også data, der hjælper med at finde ud af, hvilke muligheder man har til at uddanne og vækste gennem udvidede medarbejderkompetencer.

Få penge til at uddanne dygtigere & mere effektive Medarbejdere

Kontakt FUNDING2LEARN i dag og få en gratis vurdering af jeres muligheder for fondsmidler til kompetencebaseret vækst

Overblik & Handingsplan

FUNDING2LEARN sikrer dig overblik og konkret handlingsplan for at optimere og stille skarpt på, hvor du og dine medarbejdere kan sætte ind.

Mål om vækst?

Hvad enten du ønsker at vækste eller du er en gazellevirksomhed, der har brug for redskaber til at håndtere den hurtige vækst, kan du med fordel kontakte FUNDING2LEARN.

F2L KUNDER