Cookie og datapolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamler vi oplysninger om dig, som anvendes til at tilpasse og forbedre vores indhold, services og markedsføring. Indsamlingen sker i henhold til den gældende lovgivning, der er kendt som Cookieloven. I deklarationen nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler disse oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Denne politik gælder for: funding2learn.dk

Hvad er cookies?

På .eu anvender vi helt overordnet cookies til at forbedre din oplevelse på websitet. En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Vi anvender forskellige typer af cookies, der i varierende omfang omfatter cookies for tredjeparter.

Det er muligt at afvise og/eller slette cookies. Hvis du afviser eller sletter cookies kan du dog komme ud for, at websitet ikke fungerer optimalt, at der er indhold som du ikke kan få adgang til samt at vores markedsføring bliver mindre relevant for dig. Nederst på siden finder du links til at afvise og/eller slette cookies i de mest populære browsere. Du kan også med fordel læse vejledningen på minecookies.org

Hvordan bruger vi cookies?

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker for eksempel hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer overfor dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Det er varierende, hvor længe cookies opbevares på dit udstyr. Tiden regnes fra den seneste gang, du var inde på hjemmesiden. Efter udløb vil cookies automatisk blive slettet. Du kan se en fuldendt liste nedenfor.

Hvordan kan jeg kontrollere cookies?

Du kan altid afvise cookies på din computer, tablet eller telefon ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.
Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

Hvordan kan jeg kontrollere cookies?

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke og/eller benytter du MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Hvis du som bruger mener, at websitet ikke overholder cookieloven, kan du henvende dig til os på jette@funding2learn.dk
Klagen bør indeholde navn, adresse, email, telefonnummer, de relevante url-adresser, samt en detaljeret beskrivelse af klagens indhold. Vi behandler herefter klagen indenfor rimelig tid.

Persondata

I det følgende kan du læse vores politik for behandling af de personoplysninger, du afgiver, når du besøger dette website eller som du på anden vis har givet os lov til at indsamle.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller ved anden anvendelse af vores services via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiletelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, arbejdsgiver og stillingsbetegnelse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af abonnement eller download af indhold.

Indsamling

Vi indsamler udelukkende de personoplysninger, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle.

Når du besøger os vil du altid blive informeret forud for indsamlingen af dine personoplysninger. Du bestemmer selv, om du vil afgive dine personoplysninger. Når du benytter dig af specifikke funktioner på websitet, f.eks. hvis du anmoder om at vi kontakter dig, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller søger om en ledig stilling, forudsætter det dog, at du afgiver visse personlige oplysninger.

Formål

Vi indsamler dine personoplysninger for at kunne levere indhold, tjenester og markedsføring, der er relevant for dig. Herudover indsamler vi dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser og statistik. Kun de personer, som anmoder om det, vil modtage e-mails eller andre meddelelser fra FUNDING2LEARN med nyhedsbreve, tilbud m.v. Du har altid mulighed for efterfølgende at angive, at du fremover ikke ønsker at modtage henvendelser fra os.

Behandling og videregivelse

Data om din brug af .eu, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i vores Cookie deklaration. Oplysningerne anvendes bl.a. til målretning af annoncering.

Dine personoplysninger bliver alene videregivet til enheder og selskaber tilhørende funding2learn, inklusive datterselskaber og associerede selskaber. Dine personoplysninger vil ikke uden dit samtykke blive gjort til genstand for anden ekstern videregivelse, medmindre der er hjemmel hertil i lov. Vi hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, medmindre du har accepteret dette.

Vi kan vælge at benytte eksterne databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, backup, sikkerhed og opbevaring. I sådanne tilfælde kan dine personoplysninger blive overladt til tredjeparter, der bliver instrueret af FUNDING2LEARN til at behandle dem på vores vegne. De behandler derfor kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til. Vi forpligter endvidere disse tredjeparter til at behandle dine personoplysninger fortroligt og til at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med EUs Persondataforordning (GDPR), der trådte i kraft den 25. maj 2018.

Dine personoplysninger kan blive overført til andre lande uden for EU/EØS og lande, der ikke har love, som giver særlig beskyttelse af personoplysninger, afhængig af hvor tredjeparten er lokaliseret. I sådanne tilfælde kræver vi, at tredjeparten forpligter sig til at overholde EU/EØS løvgivningen, f.eks. igennem tilmelding til Privacy Shield Framework, der vedrører dataoverførsler mellem EU/EØS og USA.

Vi kan desuden videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder eller andre, i det omfang dette følger af gældende lovgivning eller i tilfælde af at vi bliver pålagt det af en kompetent domstol.

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Sikkerhed

Vi bestræber os bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger og har således truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, vi behandler om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jette@funding2learn.dk

Klager

Hvis du som bruger vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du henvende dig til os på jette@funding2learn.dk
Klagen bør indeholde navn, adresse, email, telefonnummer, de relevante url-adresser samt en detaljeret beskrivelse af klagens indhold. Vi behandler herefter klagen indenfor rimelig tid. Du har også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Regler

De regler der gælder for vores behandling af dine personoplysninger kan findes her: