leder/teamudvikling

kOMPETENCER

OPTIMER DIT TEAM MED

FUNDING2LEARN

Når dit team fungerer optimalt, kan det mærkes på bundlinjen. God kommunikation, performance og godt samarbejde giver gladere mere motiverede ansatte og en højere produktivitet. Derfor er teamudvikling så værdifuldt for virksomheder, der gerne vil være konkurrencedygtige. FUNDING2LEARN hjælper ledere og deres teams med at skabe bedre resultater i fællesskab

Det handler ikke bare om ’at lære hinanden bedre at kende’, Hos FUNDING2LEARN  er teamudvikling en struktureret proces, som hænger sammen med virksomhedens mål og strategi. Dette kombineres med dialog om roller og opgaver.

Det får virksomheden:

Mere effektive teams, der skaber bedre resultater

Større trivsel og motivation i teamet

Klare rammer om opgaver og optimerede arbejdsgange

DIN VIRKSOMHED FÅR STORT UDBYTTE HVIS:

Virksomheden har oplevet eller er under stor forandring

Virksomheden ikke har den ønskede omsætning

Virksomheden oplever, at medarbejderne flygter

SKRÆDDERSYET FORLØB

Teamudviklingsforløbet skræddersyes til jeres virksomhed og jeres præcise mål og behov. Vi fokuserer blandt andet på at udvikle et fælles sprog for temaet, så kommunikationen flyder nemmere både internt i teamet og mellem ledelse og medarbejdere. Et godt team, der fungerer og arbejder optimalt, opstår sjældent af sig selv. Det kræver refleksion og værktøjer, og det kan I få hos FUNDING2LEARN.

FUNDING2LEARN har blandt andet ekspertise i at hjælpe Gazellevirksomheder, der har oplevet eksplosiv vækst, og hvor der har været et stort indtag af nye ansatte. Her er der behov for teamudvikling. Nye og “gamle” medarbejdere skal lære at arbejde sammen. Virksomheder breder sig ud til nye markeder eller produkter kræver, at de ansatte skal håndtere nye områder på nye måder.

vÆKST VIRKSOMHEDEN YDERLIGERE

KOMBINER TEAMUDVIKLING MED VORES ANDRE FORLØB

PROJEKTSTYRING ׀ STRATEGI ׀ kOMPETENCEAFDÆKNING

Flere kunder vælger at kombinere teamudviklingsforløbet med strategi-, innovations- eller projektstyringsforløb for at binde udviklingen bedst muligt sammen med virksomhedens overordnede mål. FUNDING2LEARN tilbyder desuden kompetenceafdækning, som et fantastisk redskab til at få overblik over de mennesker, der udgør teamet og forstå, hvor deres styrker ligger. Man kan få større udbytte, hvis man træner og udvikler sig.

finansieret jeres forløb helt eller delvist gennem fondsmidler.

Overblik & Handingsplan

FUNDING2LEARN sikrer dig overblik og konkret handlingsplan for at optimere og stille skarpt på, hvor du og dine medarbejdere kan sætte ind.

Mål om vækst?

Hvad enten du ønsker at vækste eller du er en gazellevirksomhed, der har brug for redskaber til at håndtere den hurtige vækst, kan du med fordel kontakte FUNDING2LEARN

FUNDING2LEARN KUNDER