OM FUNDING2LEARN

FINANSIERET KOMPETENCEUDVIKLING

Skab vækst, udvikling & bedre bundlinje

FUNDING2LEARN er din konsulent til leder-, team- og organisationsudvikling. Vil du vækste gennem kompetenceløft i din virksomhed, kan du få hjælp til STRATEGI, PROJEKTSTYRING, TEAMUDVIKLING, EXCECUTIVE COACHING & FUNDING af INNOVATIONSPROJEKTER.

Vi hjælper også virksomheder med at gøre brug af de arbejdsmarkedsbaserede støtteordninger, som finansierer kompetencebaseret vækst i små og mellemstore virksomheder. Det betyder, at du ofte kan få finansieret mine konsulentydelser, helt eller delvist. 

FUNDING2LEARN skaber planer for vækst og udvikling. Planen indeholder strategi og handlingsplan for opkvalificering af virksomhedens medarbejdere. 

Coins and plant in bag on white background

SÅDAN FOREGÅR DET

Vi holder et møde, hvor vi taler om, hvor jeres virksomhed er lige nu, og hvor I gerne vil fremme udvikling, eksempelvis i teams eller ledelsen. Derfra giver jeg et bud på et forløb, der kan hjælpe jer til mere vækst og med at fremme jeres synergier.

JETTE MØLHOLM

KOMPETENCEKONSULENT & Ejer af funding2learn

Min passion er at udvikle organisationer – ledere, teams og det enkelte menneske. Passionen brænder igennem, når jeg og FUNDING2LEARN hjælper virksomheder med at udvikle sig. 

 Jeg kombinerer mange års ledererfaring med min ekspertise i kompetenceudvikling og fremmer ledere og medarbejderes potentialer, så det skaber værdi.

Hvad siger mine kunder?

secomea

Hvad siger mine kunder?

højvang laboratorier

Mehdi Javadi

Produktionschef, Højvang Laboratorier A/S

På Højvang A/S er vi i gang med en forandringsproces, og i den forbindelse har vi indledt et samarbejde med Jette Mølholm omkring et forløb for mellemlederne og de enkelte teams. 
Jette skræddersyr hvert forløb, så de passer til afdelingernes udfordringer, som er vidt forskellige. 
Jette er stærk på strategi, ledelse og teamudvikling og arbejder ‘hands-on’ med cases i workshops, hvor praksis og teori kobles sammen. Desuden er sparring et vigtigt element. 
Højvang har allerede nu fået et stort udbytte i form af et fælles sprog om ledelse, samarbejde og strategiske mål, og vi ser frem mod et fortsat samarbejde med Jette. 

FUNDING2LEARN KUNDER

Overblik & Handingsplan

FUNDING2LEARN sikrer dig overblik og konkret handlingsplan for at optimere og stille skarpt på, hvor du og dine medarbejdere kan sætte ind.

Mål om vækst?

Hvad enten du ønsker at vækste eller du er en gazellevirksomhed, der har brug for redskaber til at håndtere den hurtige vækst, kan du med fordel kontakte FUNDING2LEARN