Samarbejdspartnere

Få omkostningerne til konsulentydelser helt eller delvist dækket

Funding2Learn samarbejder med Socialfondsprojekter, som giver gode muligheder, for at finansiere væksten i din virksomhed. Jeg hjælper virksomheden med at komme i betragtning til støtte. Læs om samarbejdspartnerne eller kontakt mig for at finde ud af, om der er nogle støtteordninger, der kan gavne din virksomhed. 

SMV PRO

Lær at handle målrettet og udvikle din virksomhed. Få et forløb, hvor du får værktøjer og input til at lave en skræddersyet plan for vækst og udvikling, der passer til din virksomheds behov. Du får undervisning i forretningsudvikling og sparring.
FUNDING2LEARN hjælper med at ansøge hos SMV PRO og derved opnå muligheden for 50% refusion af udgiften samt max. DKK 100.000,- i støtte til privat rådgiver. 
Funding2Learn er prækvalificeret.

Digitale veje til vækst

Det digitale er kommet for at blive og hvis din virksomhed skal forblive konkurrencedygtig må du følge med. 

Måske findes der nye computerprogrammer, der kan effektivisere arbejdsgangen, eller automatiseringsmuligheder, der vil forbedre din produktion? 

Det kræver, at medarbejderne udvikler de rette kompetencer for at se nye muligheder og bruge dem.

Compress

Brug kompetenceløft af medarbejderne som løftestang til virksomhedens vækst. Compress er funding af kompetencebaseret bæredygtig vækst. Projektet er støttet af den Europæiske Socialfond og skal give små og mellemstore produktionsvirksomheder penge til at øge konkurrenceevnen gennem mere grøn og resourceeffektiv produktion.